Veřejná diskuze > Forex diskusia
GBP/USD - libra
dupisek:
Já si teď zkouším jednu takovou strategii, akorát že na kiwi to nějak nefunguje ;D ;D ;D Tak asi bude muset z kola ven ;D
Stanicio:
ne vsechny strategie funguji n avsech parech, ci upúlne presne neznam zadnou, co by navsech parech fungovala stejne :), tak ji holt pojedete na jinych parech na na kiwi
dupisek:
Jo jo, já vím. Proto to testuju, abych věděl kde to fungovat bude a kde ne. Ono stejně musím zjistit jestli funguje i na tom euru a libře. Tohle jsou teprve první obchody, možná to prostě jen vyšlo. Není to nic složitýho, tak to není zas takový problém. Místo kiwi zkusím zas jiný pár. :)
A pokud ještě někdy přejdu zase na ostrý peníze, tak si vyberu ten který bude nejziskovější a jel bych jen to. Takže otázkou je, jestli se vůbec na nějakém páru ujme a jestli vůbec ještě začnu zase na ostro, ale to už je zase budoucnost a já vždy řeším jen přítomnost.
dupisek:
Každopádně mi to dokázalo ukázat, že libra půjde nahoru a euro dolů, což jsem se dost zdráhal to zadat, ale protože je to testovací, tak jsem to schválně zadal.
Stanicio:
Ja to tak zadal a mrchy se otocili 2 pip pred targetem :D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi