Veřejná diskuze > Forex diskusia

GBP/USD - libra

<< < (32/89) > >>

krysa9:
ahoj stanicio myslíš že kvuly tomu tisku pude gbp nahoru jsem stále v short?

Stanicio:
no primo tisku prachu ne, protoze ted se FED bavil o tom, ze je potreba to uvolnovani jen resit a uz to udelalo tohle :). Takze splaskne nadseni ci obavy (podle toho kdo se na to diva) a cena se zase dostane do normalu, coz jsi si asi vsiml je i nas signal co se daval na forum. Takze ja tam treba ted daval nove short.. Samozrejme to neznamena, ze to treba tyden nepujde pro ti me, nemam kam spechat tak si v klidku pockam, pripadne naredim pozici to si asi taky videl v registrovane sekci, protoze uz dneska jsme vydelali bez problemu 60 pip prave v shortu na libre.

Targety jsou ty hranice 1.6000 coz jsem zde i verejne rikal, ze je to dobra hranice na libre, at si ti lidi zkusi odsledovat co to dela pro uvazovani takze ocekavam navrat k te 6000, jak rychle ci zda vubec je samozrejme nepredvidatelne, ale pravdepodobnost tomu davam tak 80-85% pokud mas neco nize pdo 6000 tak tam uz s eto bude zase ridit dal az to nastane. Ja tam tak nizko uz nic nemam.

Stanicio:

--- Citace: krysa9  Čt 14 Červenec 2011, 11:21:04 ---ahoj stanicio myslíš že kvuly tomu tisku pude gbp nahoru jsem stále v short?

--- Konce citace ---

USA potrebuje slaby dolar takze jim to vyhovuje a dost veci delaji pro to, aby slaby zustal prototakove ty intevrence vyhlasovanim co se bude a nebude dit. Samzorejme, to zase nevyhovuje tem ostatnim statum, protoze ty vetsinou potrebuji mit slabou vlastni menu taky. A ted kdyz to chteji vsichni tak jak z toho ven ze ?  ;)
Takze intervence FED mohou zusobovat prave ty skokove longy. da se na tom stavet, ale je to osemetne, osobne nemam rad fundamentalni obchodovani tak spis je pak vyuzivam az se tak stane a reaguji operativne na vyvoj. Ovsem zase fundamentaliste maji žně  8).

Stanicio:
Kdyz se tak divam na graf libry (4H), ne ze bych veril longu, ale proste si nemohu pomoci vypada to na nej, prijde mi to dost prudky na to, aby to nekorigovali. Urcite to stoji za sledovani pohybu a vcas pripadne zkusit ten long na pruraz toho rezistu.

Stanicio:

--- Citace: krysa9  Čt 14 Červenec 2011, 11:21:04 ---ahoj stanicio myslíš že kvuly tomu tisku pude gbp nahoru jsem stále v short?

--- Konce citace ---

Na signalech mame uz vse short zavreno, tak doufam, zes to stihnul taky v zisku pozavirat. Melo by ti to vyjit propad byl dost citelny.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi