Veřejná diskuze > Informace a oznámení
SNIMANI obrazovky nebo casti obrazovky
skalper:
Já tedy ty obrázky asi né.když to čtu motá se mi z toho hlava.
díky moc.
hlavní je ,že euro se vrátilo já to zavřel s malou strátou a mám klid.
hezký večer přeji
Stanicio:
dupisek, ten postup je napsany v textu nekde u dennich vysledku, je ovsem rozdilny rozdil pro Windows 7 a windows XP. je to sazmorejme, taktez jedna z mnoha moznosti.
Ja jsem zcela zamerne popsal situaci jednoho naprosto jednoduchecho prgramu na obrazky, ktery je i pro komercni pouziti ve freeware verzi. A jelikoz je nejjednoduzsi pouzit neco co zvladn evse hned na jednou, protoz jsem popsal irfanview. ono i do toho irfanu se to d dostat minimalne dvema zpusobama, ale opet jsem volil tu jednoduzsi cestu, aby to mel Scalper co nejednodusi.
dupisek:
Aha, tak to beru zpět. Měl jsem pocit, že jsem tu někde četl, že to v xp nejde. Já teda irfan nepoužívám, vlastně nepoužívám nic co se úpravy obrázků, nebo fotek týká. Nějak to není má parketa, ale tohle mi v malování přišlo celkem jednoduché, tak jsem si říkal, že bych tu možnost pánovi taky ukázal. Možná to byla blbost, plést mu hlavu další možností. Takže se omlouvám.
Stanicio:
Ne neni to blbost, asi jsme ho zmatli, ale treba to casem vstreba a odhodla se to vyzkouset. Muze se to zase hodit i dalsim lidem a jeden obrazek je za mnoho slov, tos vubec neudelal spatne. JInak tam mas ode me karmicku za pristup k veci a pomoc dalsim.
dupisek:
Stanicio - díky, ono to je u mě spíš deformace. jakmile se někdo ptá na něco co zaručeně znám, tak mám potřebu poradit, ale občas si neuvědomím, že plést člověku hlavu více možnostma taky není v určitých případech dobrý. No a protože počítače a některé softy jsou tak nějak mojí nejsilnější stránkou ze všech možných znalostí, tak je to asi jediná věc ve které můžu poradit. Raději bych na tom byl stejně jako pán. S počítačem kamarád asi není, ale obchodování mu evidentně jde :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi