Veřejná diskuze > Informace a oznámení
SNIMANI obrazovky nebo casti obrazovky
dupisek:
No jak jsem psal, ono to programování zas tak slavné není. Mám nějaký základ, v kódu se vyznám, ale kromě běžných věcí, které se dají free stáhnout z netu jsem nic svého pořádně nevytvořil. Sice se tomu ještě dál věnuju, protože bych to chtěl ovládat aspoň přijatelně, ale teď se soustředím spíše na to obchodování.
Stanicio:
ok, a mom jne, scalper uz zvladl to snimani obrazovky, ted uz jsi tedy na rade ty s ti zlepsenim obchodovani a vis, sam ze scalper to take dvakrat vzdaval a nakonec to zvladl :)
dupisek:
Tak já to nevzdávám, sice jsem říkal, že potřebuju oddech, ale vzdát to??? Když si představím jaká budoucnost nás tady v Čechách čeká, tak i přivýdělek 1 000 až 2 000 měsíčně je dobrý. Sice něco spolknou daně, ale každá koruna dobrá. ;)
Stanicio:
Nerikal, jsem ze to vdavate vy, ale z eto vzdaval scalper a a nakonec to zlomil k uspechu.
Motivaci, cil i odhodlani mate, sice hranici 2000 USD mesicne je hodne zatim asi vdalena, ale chodit jste se taky nenucil hned od prvniho dne. Drzim palce, at vam to vyjde nejen ve forexu, ale i v realnem zivote.
dupisek:
Já ty částky myslel v kč a těch 30 000, to možná až tak za 20 let perných zkušeností. Larry Williams ze mě nebude, takže o takových částkách si můžu nechat zdát. ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi