Veřejná diskuze > Podněty, náměty, požadavky
sledovani prispevku na foru
krysa9:
Tak mám další dotaz zají má mě jakou má odezvu VPS windows servr liteforex a kde je umístěn mám namysly jestly je v USA nebo EVROPě atd.
Stanicio:
VPS LF je fyzicky na Kypru, odezva je velmi slusna, protoze je to blizko, ale spis jde o trasu protoze kdyz to neopousti Kypr tak nejaky mezinarodni vypadek je mu jedno.
Ma ale nizsi vykon, hure dostupnou podporu a windows 2003, takze optimalne max 3 ks MT4 a je to hodne na hrane pokud je to neco slozitejsiho. Zase pro nej hovori cena ta je suprova 20 USD.
Osobne ted ale pouzivane na LIVE obchody servery v Praze v GTS centru kvuli vetsimu vykonu a Windows 2008. Ono kdyz jsme zkouseli nahodit 8 ks MT4 s AOS tak to byl mazec. Navic virtual je skalovatelny, takze kdyz nestaci vykon staci si priplatit. http://www.web4u.cz/rid/1443/serverhosting/
Pokud potrebujete jsme schopni vse okolo toho vyridit, Ale zvladnout by to technik mel bez problemu, sazmorejme, obe varianty jsou v anglictine serverova verze se nikdy nedelala v jinem jazyce. A radeji upozornim, ze se jedna o Serverove Windows 2003 ci 2008, tedy neni to normalni stolni windows, jak ho kazdy zna ze sveho PC, ovlada se tedy dost odlisne.
krysa9:
no narazil jsem na slušnou EA která potřebuje rychlou odezvu na VPS a čim blíž burze tim líp.Je to něco jako je vysokofrekvenční obchodování a na demu to jde blbě kvuli tý odezvě je pomlá tak nevym.
Stanicio:
Tak to bude urcite problem, protoze to si budete muset sehnat neco spesl primo na kypru a urcite ne VPS, ale dedikovany server. Ocekavejte cenu okolo 2500-3000 mesicne.
mj na vysokofrekvencni obchody nemate sanci dosahnout v beznych podminkach, tam se bavime o milisekundach na zpracovani a odezvu. Ajen ping mate 15-60 ms to uz davno ty obchody probehly.
krysa9:
Já o tom ještě tolik nevym ale neni to uplně stejný dneska budu mít více info.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi