pokud je bez autorizace, ta tam zkus napsat fiktivni jmeno i heslo, on by ho nemel pouzit, takze by ho mel ignorovat.
Bez autorizace muze byt to je takova ta podivnost tech WiFinaru.
Problem muze byt pak jeste v tom, ze jejich WiFi je prohlasena za spamerskou a tak z ni na vsechny chranene servery pro ti spamu proste nic neodesles i kdyby jis se rozkrajel. To je pak na zmenu operatora pripojeni k internetu. Tech problemu jsem resil tolik, ze stejne nexistuje nejake jine stabilni reseni jak vlastni IP adresa. To se srovna az prechodem na IP6 protokol, ale to u WiFinaru je v nedohlednu, je to pro ne moc drahe.
Kdyz to tedy shrnu:
--- pouzit smtp server poskytovatele nemuzes, jelikoz, je blokovany za strany spamerskych serveru podle toho co zatim vime. zkusis jeste to fiktivni heslo.
--- pouzit jiny smtp server take nemuzes, jelikos, mas poskytovatele internetu, co je opet v sekci spameskych siti a tak te nepusti na jine smtp servery, ci ma spatny reverzni zaznam.
--- pouzit jiny smtp muzes, ale to se jedna o komercni sluzbu a tak by jsi si musel koupit nejaky placeny mail se smtp serverem co te tam pusti. to je treba
www.iol.cz jenze myslim, ze samostatne emaily neprodava, jen s internetem.
--- pouzit smtp od nekoho, kdo ma zakoupeny internet od treba telefoniky a nepouziva od nich postu, coz je hodne lidi nebot moc jich
cokoli@iol.cz nepouzije. A to je podle me asi jedine reseni co je zdarma a melo by fungovat.
Nektere reseni bychom pripadne mohli u vas vyzkouset, zda je to prijatelne ci zkusit primo zjistit, kde ten problem se vyskytuje, mame moznsti pokud tedy bude treba se k vam i vzdalene pripojit s vasi soucinnosti (bez ni to nejde) a zkusit se mrknout primo tam u vas abychom vam co nejpresneji pomohli. Par zakazniku uz s nami tu zkusenost ma, jen nevi, ze ji nabizime jako moznost technicke podpory pro LIVE tradery (je to hodne ojedinela sluzba v teto oblasti)