Veřejná diskuze > Podněty, náměty, požadavky
sledovani prispevku na foru
Stanicio:
SMTP napis SMTP sever tveho poskytovaele internetu, to ma kazdy jiny. treba u Telefonica O2 je to: smtp.iol.cz:25 (ta 25 je cislo SMTP portu co je 25 standardne)
jmeno: to je jmeno k tomu SMTP uctu od poskytovatele internetu
Heslo: to je heslo k tomu SMTP uctu od poskytovatele internetu
OD: to je jasne, jedna se o identofikaci od koho to je, nejcasteji vlastni mail ze ktereho se odesila
komu: to je mai nebo mail na telefonu, kam se posila ta zprava.
Mail kam se posila muze byt i formou SMS, Telefonica O2 ma treba format +420xxxxxxxxx@sms.eurotel.cz (misto xx dosadit 9ti mistne telefonni cislo)
Kazdopadne u mobilu pocitat a stim, ze je tam prodleva ci to nedorazi vybec, opetatr Telefonica to ma jako bezpatnou sluzbu a tak se nena ani na nic stezovat.
Jak to maji jini operatori a Wifinari netusim, to si musite pak zjistit u nich.
Jetsli mate telefoca O2 operatora i na internet (ADSL, VDSL apodobne od Telefonica) tak vse potrebne zjistite ja lince Telecomu 800 184 084
p. moc prosim za vsechny, zkuste orezavat ty obrazky, jsou zbytecne velke, klidne pouzijte ten program co jsem sem poslal je hrozne jednoduchy a funguje skvele. dik
krysa9:
Ty si neuvěřitelnej jakto že všechno výž díky moc za odpověd. ;D
Stanicio:
Ze by to bylo tim, ze poskytujeme technickou podporu? ;)
Nikdo nevi vsechno, neco je zname, neco je ve scriptech, na neco se musis zeptat, kdyz hure tak dohledat a kdyz uplne nejhure, tak priznas, ze to nevis, pripadne zkusis zjistit na delsi dobu.
p.s. to predtim jsem psal z pameti 8)
vawaver:
--- Citace: Stanicio Út 20 Září 2011, 15:22:10 ---p. moc prosim za vsechny, zkuste orezavat ty obrazky, jsou zbytecne velke, klidne pouzijte ten program co jsem sem poslal je hrozne jednoduchy a funguje skvele. dik
--- Konce citace ---
* Tip: Uz som to sem niekde sice daval ale pre istotu dam znova.
Pokial pouzivate Chrome ako prehliadac a chcete posielat screeshoty z otvorenych stranok davam typ na toto rozsirenie do Chrome http://goo.gl/uXrxv - Awesome Screenshot: Capture & Annotate
Stanicio:
Tak to jsem ani netusil, ze chrome ma takovouto super vecicku. Sice je to vystup v PNG coz je bitmap, ale to uz da pripadne pouzit nebo prekonvertovat.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi