Veřejná diskuze > Metatrader

MetaTrader 5

<< < (3/9) > >>

Stanicio:
Nestane se nic, protoze komentar i magic numer v MT5 ve slucovani nehraji vubec zadou roli, slouci je to dohromady tak jako tak, i kdyz to budou vstupy od jinych strategii. Smicha vam je to dohromady.

Obchodujte bud na jedne platforme na ruznych parech, nebo otevrete dalsi MT5 a tam si na stejny par dejte tu druhou strategii at se Vam to nemicha. Coz mimo jine doporucuji i pro MT4.

Joe:
Zdravim Vas
Vyskusal som to. Zjavne v tom su iste pravidla.
Pravdepodobne to funguje takto:
Ked je pozicia BUY a je zlucena s dalsou BUY, prebera magic aj comment od tej poslednej
Ked je BUY a je zlucena s naslednou SELL pricom zostava BUY, tak si ponechava magic aj comment
Ak je BUY a je zlucena s dalsou SELL pricom vysledna je s SELL prebera od poslednej ...
atd.

Toto je len moj nazor, ktory je potrebne preverit!

Stanicio:
Na MT5 proste jet dve strategie je podle me nesmysl. Doporucuji (a rozhodne to myslim v dobrem) to tak proste nepraktikovat, sloucovani rozhazi identifikaci a stejne ve vysledku nebudete vedet co dela jaka strategie.
Pak nebudete resit problemy s komentari a predevsim v magic cisly.
MT5 ma proste tak odlisnou strategii obchodovani nez MT4 ze je tam podstatne vice dulezitejsi ridit strategie samostatne a navic podstatne jinym zpusobem nez na MT4.
MT5 si muzeteze otevrit kolik potrebujete a budete mit suprovy prehled co vam ktera strategie udelala. Tot muj nazor na vec.

Jinak jestli Cadmaker pouziva vice magic ci komentaru netusim, ale predpokladam, ze to dela jako ja, ze vzdy ma jen jeden magic. Treba to ma nasledovane uz ted. Kdyz na o narazim, zkusil bych zmenit magic, ale ja ho rucne nepouzivam vubec ani komnetare takze nevim a stategie jede s jednim magic.

Balti:
Pánové..
ja sa velmi hambím za túto moju otázku ale už som zúfalí... kde sa prestavuje TF na platforme MT5 ? >:(
Klikám už druhý deň ale jednoducho to tam nevidím :/

Balti:
zákon schválnosti.. ako náhle to sem napíšem tak to objavím  :D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi