Veřejná diskuze > Forex diskusia

Vysledky - overenie

<< < (3/4) > >>

Stanicio:
Statistiky signalu urcite budou (respektive oni uz tu byli i uverejnene, nejsou jen vzdy online, ale za urcite zavrene obdobi coz je idealni prave v dobe, co neni zadny signal aktivni, aktualne josu otevrene 4 pozice) , nejradeji bych totiz stejne delal statistiku az na vsech zavrenych pozicich tak jako obvykle, ale zkusim udelat samostatne ten leden. Nejde totiz o statiskltiku, tu kazdy vidi zde dene online i vy samozrejme j evidite v sekci denni vysledky, ale o popis k tomu. Neuzavrene statistiky totiz budou hodne zkreslene. :(

Jinak je videt, ze nam stejne neverite  ;), ze to jedeme real. Sice nechapu proc ta neduvera, ale nemame jediny duvod nekomu tady lhat a kdyz prohlasime, ze to a to je i a LIVE uctu, tak to proste realne je  :). Vim, ze vam to desne vrta hlavou, ale neni duvod tomu neverit, nejsme komercni poskytovate signalu, ale technicka podpora a soucasti bonusu jsou mj i komentovane vstupy pro tradery neboli signaly a ty sami zadavame i LIVE. Napriklad ten nestihnuty vstup na dnesni libre, byl zretelne oznacen, ze se nestihl zadat a tak to za signal neni povazovano, prave aby nedoslo k mylce.

Stanicio:
Jo jeste jsem zapomel, na signalech neni obvykle zlato, respektive tam jeste nikdy nebylo, ale nebranime se tomu.

Jen reakce vasi poznamce ze nam zase neverite, a ze spravne pocitame pipy na komoditach  ;D. Jestli vas zajimaji i podrobnosti, tak mi muzete verit, ze na zlate konkretne mame prepocet, kdy 10 pip zlata bereme jen jako 1 pip, aby sla i tato komodita zapocitat statisticky s ostatnimi FX pary. Takze podle toho co jste naznacoval, ze to spatne pocitame, by kolega mohl mit 250.000 bodu, kdyby vsechny obchody byly na zlate . Proto mame prepoctanu tuto komoditu na 10 bodu=1 pip , aby to cislo nebylo tak velke a slo srovnat ;)

vawaver:

--- Citace: LFofficial  Po 07 Únor 2011, 18:24:05 ---Je tedy mozne videt na MYFXBOOK statistiku  ? Samozrejme zablokovane otevrene i uzavrene pozice . Staci proobchodovany cas, ROI , A nejake dalsi statistiky vykonnosti + ,ze jde opravdu o realny ucet. Nezalezi na pocatecni hodnote uctu, ale na kvalite zaznamu.

--- Konce citace ---
Prosim este raz o dokladne precitanie mojho prispevku uvedenneho vyssie. Obavam sa ze ste si ten clanok o 25 000 zle vysvetlil. Jedna sa o prezentaciu mojho sukromneho uctu na Liteforex, ktory obchodujem Live, co vie potvrdit viac ludi a samozrejme iste viete ako Myfxbook funguje, kde je jasne, ze je nemozne prezentovat "fake"vysledky, a teda zaslane screenshoty odrazali realny stav aktualnej statistiky uctu v dobe, ked som clanok pisal. Vysvetlenie, preco nedavam link na moj Myfxbook do verejnej casti fora  som uvadzal vyssie vo svojom prispevku.

Tato prezentacia nema nic spolocne s LiteForex signalmi, ktore su tu zverejnovane dopredu a tie sa riadia  stanovenymi pravidlami vratane uverejnovania statistik ako vam pisal kolega. Prosim nezamenujte ich mezi sebou, alebo pripadne konkretne uvedte o ktorej strategii hovorite. Vznika v tom zmatok. Dakujem.

martin11:
Zdravim Vas pani,
 Toto je moj prvy prispevok na tomto fore a bude sa tykat vysledkov,signalov. Bol som sokovany z vysledkov,ktore su tu prezentovane, s niecim podobnym som sa za 4 roky obchodovania na forexe nestretol.Neveril som tomu.Nejaky cas som preto stravil sledovanim signalov,ktore sem chalani davaju.Vsetky tie signaly su zverejnovane dopredu( nie kazdy sa da samozrejme chytit) a ta uspesnost a vysledky  v pipoch su  naozaj podobne tomu co sa prezentuje. Aj ked vela tych vstupov je proti mojej obchodnickej logike, musim dat klobuk dolu,lebo to vychadza a v konecnom dosledku sa pocitaju len vysledky. Preto chalani mate moje sympatie a uznanie.
Vela obchodnych uspechov
Martin

vawaver:

--- Citace: martin11  St 09 Únor 2011, 13:56:33 ---Zdravim Vas pani,
 Toto je moj prvy prispevok na tomto fore a bude sa tykat vysledkov,signalov. Bol som sokovany z vysledkov,ktore su tu prezentovane, s niecim podobnym som sa za 4 roky obchodovania na forexe nestretol.Neveril som tomu.Nejaky cas som preto stravil sledovanim signalov,ktore sem chalani davaju.Vsetky tie signaly su zverejnovane dopredu( nie kazdy sa da samozrejme chytit) a ta uspesnost a vysledky  v pipoch su  naozaj podobne tomu co sa prezentuje. Aj ked vela tych vstupov je proti mojej obchodnickej logike, musim dat klobuk dolu,lebo to vychadza a v konecnom dosledku sa pocitaju len vysledky. Preto chalani mate moje sympatie a uznanie.
Vela obchodnych uspechov
Martin

--- Konce citace ---
Srdecne Ta tu medzi nami vitame Martin,
pevne verim ze tento tvoj prispevok je prvy z mnoha dalsich, ktorym pomozes obohatit toto forum.
Mna osobne velmi tesi, ze sa k myslienke "spolocneho uspechu" pridavaju aj dalsi obchodnici (dedek, opall11,johny81..) ktori sa svojimi prispevkami a postrehmi priamo podielaju na vytvarani tychto obchodnych signalov, ktore sa vo finale naplnaju ku spokojnosti vsetkych.
A o to nam ide. Aby sme boli profitabilni vsetcia tak ako sme tu.  :)
Tesime sa na tvoje postrehy, myslienky a otazky, ktore prispeju k dalsiemu skvalitneniu nasho spolocneho diela.  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi