Veřejná diskuze > Pro nováčky
indikátory
Stanicio:
Jak pise kolega, je tam dvojity vrchol, coz by tvuj smer potvrzdilo i ten kanal co mas namalovany nevypada spatne, ale co je tam spatne je co sis nevziml, suprotni linie, tam je potreba si dat pozor bude to asi chvili zlobit ale meli by ji prorazet, takze si bud pockat nebo s tim pocitat a pohlidat si pohyb, melo by to pak byt predpokladam rychle.
Petr1234:
Ahoj všem , pokusil jsem přidat další indikátor a nakreslil jsem trend line , short to snad bude, tento týden se mi opět moc nedařilo . Mohl by mi někdo říct co na mém grafu vidí ? No děkuji. Petr 1234
Stanicio:
Na tom grafu cos poslal z meho podhledu neni co tam dat na vstup. cekal bych az se situace trochu lepe vykresli. Down trend je ta sice patrny, ale zase tam mas na leve strane ty dva supporty a na stejne urivni je ta cena i ted (respektive neni prave to prorazili o kus dolu, ale ty chce okomentovat ten graf ne situaci na trhu).
Kdyz bych mel posuzovat jen graf, tak bych tam spis si pockal na potvrzeni long a bych tam videl odraz na long nekam na 6155. Ale nedal bych ho tam, protoze jsem aktualne shortove zalozeny na libre.
Podle 1H je to moc rychly, takze bys musel mit kratsi PT.
Ten SL si nedavej na HIGH ale kousek vyse nad nej, jinak te to nejcasteji mlaskne, to tam davaji vsichni a vsichni to vedi :o).
pockal bych si tedy spis na potvrzeni shortu tedy pruraz supportu a pak short nekam okolo na magickou 1.6000
Indikatory ti sice ukazuji short docela jasne, jenze ten tam mel byt davanej uz podstatne drive 24.2 12 hodin na grafu tad uz je hlavni pohyb v haji.
Je to ale muj nahled na vec.
Petr1234:
Zdravím vás pánové , pokusil jsem se o obchod. Myslím se že by to mohl být long? Vidíte to taky tak ? Vše jsem propočítal dle cenových hladin. Mohu slyšet váš názor ?
dedek:
Jak to vidim ja (tohle je pouze muj nazor a samozrejme muze byt uplne spatnej)
Je nutne si uvedomit ze v FX musi byt na obou stranach (buy i Sell) stejny mnozstvi penez. Jinak to nefunguje. Z hlediska pravdepodobnosi jsou oba smery spravne. Kazdej mame svuj nazor a podle nej obchodujeme.
Podivam-li se na prilozeny graf vidim klesajici trendovy kanal (jak ho vidim ja) na H4 i D1 grafu. Dal jsou na obou grafech klouzavy prumery EMA8, EMA21, EMA150 a EMA400 a klesajicich 8 klouzavych prumeru na 2 TF pro mne znamena tvrde klesajici trend. Takze mam celkem spolehlive potvrzen klesajici trend.
Jiny pohled CAD je komoditni mena vazana na ropu. Opravdu s ni dobre koreluje. (V Kanade se tezi ropne pisky a vyrobena ropa se exportuje do USA.) Zastavena tezba ropy v Libii predikuje zdrazovani ropy (staci zajet natankovat a uvidis ze to dopada i na cenu u nas). Takze muzeme ocekavat zdrazeni ropy -> posileni CAD -> pokles paru USDCAD. Zase klesajici trend.
Ja osobne proti trendu neobchoduju. Ty korekce mne za to riziko nestoji.
Ale jak jsem psal na zacatku pulka penez ocekava rust ceny. Urcite maji jinej pohled na vec a mozna spravnej. Lze ocekavat korekci az nekam k horni TrendLinii a to je nejakejch 200pip. Kdo ma pravdu rozhodne cena a to dost nekompromisne.
Momentalne zustavam mimo protoze mne to ukazuje na jih, ale jsme na spodni strane trendoveho kanalu a ja nemam kam obchodovat a proti trendu ja zasadne NE.
Ondra
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi